Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A HADART Színház Süsüje Tolcsván jótékonykodott

színház jótékonyság Süsü sárkány

Kétszáz rászoruló gyermek, száz család élelmezését segítették a népszerű színművészek

Több száz kiló tartós élelmiszert, közel egy tonna almát vitt Süsü, a sárkány kétszáz rászoruló tolcsvai kisgyermeknek augusztus 4-én, csütörtökön. Az esélyegyenlőségért kiálló HADART Színház társulata és az SOS Gyermek Alapítvány képviselői az őszre elegendő alapélelmiszerek mellett több ezer gyermekruhával és több száz játékkal érkeztek a faluba, ahol minden kiskorú hátrányos helyzetű. Az adományokat Csoma Ernő, Tolcsva polgármestere vette át a száz érintett család nevében, a helyi óvodában. A HADART Színház törekszik arra, hogy idén ősszel több hátrányos helyzetű településen informatikai eszközökkel segítse a kisiskolásokat.

Tovább

35 ezren látták a Hadart Színház akadálymentes előadásait az elmúlt évadban

Budapest, 2016. június 14., kedd (MTI) - Több mint 60 településen mintegy 35 ezren látták a Hadart Színház 150 akadálymentes előadását a 2015/2016-os évadban - közölte a társulat kedden az MTI-vel.

Az előadásait a siketek és nagyothallók érdekében Magyarországon egyedülálló módon infokommunikációs akadálymentesítéssel színpadra állító Hadart Színház június 21-én, a Múzeumok éjszakáján zárja az évadot a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Látogatóközpontjában, ahol a közönség a Süsü, a sárkány kalandjai című zenés mesejátékot láthatja. A darabot a 2013-as premier óta csaknem 200 alkalommal játszotta a Hadart Színház.

Tovább